Beşir Atalay açıkladı, 'Kadın aday sayısı artacak'

Beşir Atalay açıkladı, 'Kadın aday sayısı artacak'

Politika Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, katıldığı televizyon programında seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

nbsp;AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çözüm süreci ve yaklaşan genel seçimle ilgili konuşan Atalay, özellikle kadın aday sayısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
nbsp;
"ÇÖZÜM SÜRECİNDE HAREKETLİLİK YAŞANIYOR"
nbsp;"Son haftalarda büyük hareketlilik yaşanıyor. Türkiye ve hükümetin önündeki en önemli proje bu. Etkili bir şekilde yürüyor. 2014 yılında çok önemli çözüm süreci yasası çıkmıştı ve Meclis'ten yüzde 80 destekle geçti. Yasanın öngürdüğü yol haritası realize edilmek üzere görüşülüyor ve önemli mesafeler alınıdığını hep beraber görüyoruz. Şimdi ben ayrıntılara girmeyeyim...
nbsp;
"KADIN ADAY SAYISI ARTACAK"
nbsp;Biz hem teşkilatta, hem il meclislerinde hem de genel mecliste kadınların sayısını artırma gayteri içindeyiz. Başörtülü aday da olacak. Bunlar artık tartışma konusu değil. Sadece bizim partiden değil her partiden olur herhalde. Mecliste oran olarak da sayı olarak da en fazla kadın milletvekili olan partiyiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...