Başbuğ Türkeş kabri başında anıldı

Düzenleyen:
Başbuğ Türkeş kabri başında anıldı

POLİTİKA Haberleri

Türk siyasetinin efsanevi isimlerinden MHP eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 19. sene-i devriyesinde kabri başında anıldı.

Türk siyasetinin efsanevi isimlerinden MHP eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 19. sene-i devriyesinde kabri başında anıldı. MHP lideri Devlet Bahçeli ve çok sayıda ülkücünün katıldığı anma töreninde başbuğ Türkeş ve şehitlerin ruhuna Kur’an-ı kerim okundu. Mezara karanfil bırakarak, ibrikle su döken Bahçeli, “Türkeş, fazilet sahibi bir insan olarak temayüz etmiş; yeri geldiğinde gözünü daldan budaktan esirgemeyen cesaret sembolü, yeri geldiğinde de karıncayı incitmeyecek kadar merhamet sahibi olmuştur. Vatanın ateşli tutkunu ve yılmaz bekçisiydi. Biz doğrunun yanındayız, milliyetçilikle demokrasinin çakıştığı tarih ve millet kaynağındayız.  Türklüğün varlığı ve Türkiye’nin bekası için her şeyi göze alırız” dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...