Başbakanlık koltuğuna oturan Pelinsu kahkaya boğdu

Başbakanlık koltuğuna oturan Pelinsu kahkaya boğdu

Politika Haberleri

Başbakan Çankaya Köşkü'nde çocuklarla buluştu. Başbakan ve bakanların yerini alan çocuklara sorular yönelten gazeteciler renkli cevaplar aldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu ilkokul öğrencisi Pelinsu Topraksoy'a devreden Başbakan Ahmet Davutoğlu, soru cevap bölümünde küçük mevkiidaşına sufleler vererek muhalefete nbsp;eleştiriler yöneltti.


Başbakan Davutoğlu'nun yerine geçen İlköğretim öğrencisi Pelin Su, kendisine sorulan zor sorulara Davutoğlu'nun yönlendirmesiyle şöyle cevaplar verdi..


İşte o diyologlar:


Küçük Başbakan, nbsp;"Başkanlık sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz ?" sorusuna "Biz sınıf başkanımızı seçtik" cevabını verdi.


Küçük Başbakan "Seçim vaatleri hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ise "bol keseden atıyorlar" nbsp;cevabını verdi.


Çözüm süreci hakkında ne düşünüyorsunuz? sorusuna ise "Kardeşlik." dedi.


Enerji Bakanı olan öğrencinin "Ruslar ilk santrali 1900 bilmem kaçta kurdu biz 2015 yılında hala nükleer santral kuramadık!" nbsp; sorusuna ise 'nükleerde eksiğiz' yanıtını verdi. nbsp;


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...