'Başbakanın evinin kapısına Ne mutlu Türküm diyene yazacağım'

/ Kaynak: AA
'Başbakanın evinin kapısına Ne mutlu Türküm diyene yazacağım'

Politika Haberleri  / AA

Bahçeli: Cenab-ı Allah nasip ederse MHP'nin iktidarında Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de ikamet ederse evinin girişine 'Ne mutlu Türküm diyene' yazacağım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla'da, MHP Yatağan Belediye Başkan adayı Varol Çakmak'ın seçim bürosunun açılışını yaptı. Seçim bürosu önünde halka hitap eden Bahçeli, 30 Mart seçimlerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.Seçimde sadece belediye başkanlarının seçilmeyeceğini, söz konusu tarihin, Türk siyasetinin geleceğini belirleyecek önemli başlangıç olacağını ifade eden Bahçeli, "Cenab-ı Allah nasip ederse MHP'nin iktidarında Recep Tayyip Erdoğan eğer kaçmaz, Türkiye'de ikamet ederse evinin girişine 'Ne mutlu Türküm diyene' yazacağım. Sabahleyin mahallede ne kadar çocuk varsa Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin önünde Andımızı okuyacak" diye konuştu.


Bahçeli, Türkiye'nin 2015 yılı içerisinde kaderinin değişeceğini, yeni bir yönetime kavuşacağını ve ülkenin bugün karşı karşıya kaldığı iç ve dış sorunlarının bütünüyle çözülmesine imkan tanıyan yeni bir ruh, yeni bir anlayışın hakim olacağını ileri sürdü.


"Türkiye'nin bölünmesi kimseye fayda getirmez"


Türkiye'nin bölünmesinin kimseye fayda getirmeyeceğini vurgulayan Bahçeli, "Bin yıllık kardeşliğimizin bozulması kimseye fayda getirmez. Hele hele 4 parçalı Kürdistan, ne Ortadoğu'da kabul görebilir ne de uluslararası arenada kabul görebilir. Ama o ülkeleri rahatsız etmek, o ülkeleri tehdit etmek, o ülkelerin imkanlarını kullanmak, o ülkelerin petrolüyle zengin olmak isteyen emperyal güçler, bu oyunu hala oynuyor. Herkes fark etti" dedi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...