Başbakan'dan Kayseri açıklaması

/ Kaynak: İHA
Başbakan'dan Kayseri açıklaması

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'deki bombalı saldırıyla ilgili olarak, "Terör her zamanki gibi fiillerine devam ediyor ve farklı yaklaşımlar sergileyenler önce buna cevap vermesi lazım" dedi.

nbsp;Başbakan Erdoğan, Üsküdar Selimiye Camii'nde Cuma namazını kıldıktan sonra basın mensuplarının Kayseri'deki bombalı saldırıyla ilgili sorularını cevaplandırdı. Erdoğan, "Bildiğiniz gibi bir canlı bomba olayı ve bu canlı bombanın patlatılması neticesinde maalesef şehidimiz, bir de ağır yaralımız var. Tabii hafif yaralı olanlar ayrıca var. Bu canlı bomba ile ilgili olarak da araçta iki kişinin olduğu söyleniyor. Terör şu anda her zamanki gibi fiillerine devam ediyor ve farklı yaklaşımlar sergileyenler önce buna cevap vermesi lazım. Başta bölücü terör örgütünün kendisi ve uzantısı durumunda olan siyasi partinin bu tavırlar karşısındaki durumu çok önemli. Onun için tabii bizler çok daha kararlı bir şekilde bundan sonraki süreçte de bu mücadelemizi bölücü terör örgütüyle devam ettireceğiz. Ben şehidimize Allah'tan rahmet, ağır yaralı kardeşimize ve diğer yaralılara şifalar diliyorum" dedi. nbsp;

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...