Başbakan'dan AK Parti üyelerine telefondan sesli mesaj!

/ Kaynak: AA
Başbakan'dan AK Parti üyelerine telefondan sesli mesaj!

Politika Haberleri  / AA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti üyelerine telefondan sesli mesaj gönderdi.

nbsp;Davutoğlu, 9 milyon 692 bin 565 AK Parti üyesine iletilen sesli mesajında, "Merhaba, ben Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkanı" diyerek kendisini tanıttı.

"SEVGİLİ DAVA ARKADAŞLARIM..."
nbsp;
"Sevgili dava arkadaşım, sizi ve ailenizi sevgiyle selamlıyorum" ifadesini kullanan Davutoğlu, Türkiye'nin 7 Haziran seçimlerine hazırlandığını belirttiği mesajında, "Ülkemizi eski Türkiye'nin felaket günlerine çekmek isteyenler, yeni tuzak ve senaryolarla sahnedeler. Bu tuzaklara karşı sizden temsil ettiğiniz 'Büyük Türkiye Davası'na daha güçlü bir iradeyle sahip çıkmanızı istiyorum" diye konuştu.
nbsp;
Genel Başkan Davutoğlu, 7 Haziran'da, millet iradesinin tecelli edeceği ve 78 milyon vatandaşın mutluluğu, huzuru için bir kez daha AK Parti'nin kazanacağına olan inancını dile getirerek, "AK Parti kazanacak, yeni Türkiye kazanacak. Davamıza verdiğiniz destek için şimdiden teşekkür ediyor, sizi Allah'a emanet ediyorum" dedi.
nbsp;

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...