Başbakan öldürülen 3 Müslümanla ilgili sert konuştu

Başbakan öldürülen 3 Müslümanla ilgili sert konuştu

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti il kongresinde konuştu.

İşte o konuşmadan satır başları

"Anadolu'da ilmin kapılarından biri Sivas'tır. Şems-i Sivasi'nin torunları Türkiye'yi ayağa kaldıracak mıyız? Milli irade karşısında kim olursa olsun karşınızda bizi bulacaksınız. 28 Şubat'ta mili irade çiğnenmek istediğinde Sivaslı bir yiğit çıkıp buna karşı durdu. O yiğit nbsp; Muhsin Yazıcığolu'ydu. Muhsin Yazıcıoğlu'na da selam olsun. Sivas'ın yiğitlerine selam olsun.
HAYALDİ GERÇEK OLDU
Hayali olmayanların yaşadığı bir dönemde bir Sivaslı, Nuri Demirağ, milli uçak hayali kurmuştu. Şimdi de buradan, bütün bu inşa ve imar döneminde, şunu Sivaslılara müjde olarak söylüyorum. Geçen ay yaptığımız Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısı'nda inşallah milli uçağımızın, milli savaş uçağımızın ilk tasarımına talimat verdik. 2023'te Sivas semalarında yüzde 100 Türk yapımı savaş uçağımız uçacak.
"ANKARA-SİVAS ARASI 2 SAATE İNECEK"
Ankara-Sivas arasındaki hızlı tren hattı 2018'de hizmete girecek, mesafe 2 saate inecek.7 Haziran'da milli irade destanı yazacağız. Siyasetimiz birliği inşa etme siyasetidir.Ne demiş Aşık Veysel:

Allah Birdir Peygamber Hak
Rabbin Âlemi Mutlak
Senlik Benlik Nedir Bırak
Söyleyim Geldi Sırası

Yezit Nedir Ne Kızılbaş
Değil Miyiz Hep Bir Gardaş
Bizi Yakar Bizim Ateş
Söndürmektir Tek Çaresi

İşte biz ateşi söndüreniz. AK Parti milli birliği inşa ediyor. Sivas'ta 1993'teki acıyı çok iyi bilir. Madımak'ı, Başbağları iyi bilir. O tezgahları çok iyi bilir Sivaslı.Milleti birbirine düşürmek için ne oyunlar oynandı. Biz en büyük proje olarak çözüm süreci olarak belirledik.Bize de nice tezgahlar kuruldu. Başbakan olarak bizi dinliyorlar, Dışişleri Bakanlığı'na kumpas kurdular. Çözüm sürecine büyük ivme kattık.
"CHP TİLKİ GÖLGESİNE GÜVENİYOR"
Artık şiddet dili konuşulmasın.Silahlı bütün unsurlar bu topraklardan çekilmeli ve şiddet dili derhal terk edilmeli.Demokratik siyasete dayalı bir çözüm süreci istiyoruz. Bir yandan çözüm diyeceksiniz diğer yandan sokağa çağıracaksınız. İzin vermeyiz.Kılıçdaroğlu halkı sokağa çağırıyor. nbsp; Kendine güveniyorsan halkı sandığa çağır.Biz tilki gölgesine güvenmeyiz. CHP tilki gölgesine sığınıyor. Bu tilki gölgesi de Paralel Çete. Yiğit olan tilki gölgesine güvenmez.Yiğit kendi gölgesinde yatar. Bizim de gölgemiz milletin gölgesidir.
"İÇ GÜVENLİK PAKETİ HAFTA ÇIKACAK"
28 Şubat'ta başörtüsüne fürüat diyenler iktidara bağlılık yemini ederken şimdi AK Parti'yi otoriterleştermekle suçluyorlar. Biz tek otoriter tanırız millet millet millet...Ülkemizin huzuru olduğunda kimseye taviz vermeyiz. İç güvenlik paketini de haftaya çıkaracağız.
"ABD'DEKİ CİNAYETLERE TÜM DÜNYA SESSİZ KALDI"
Geçen günlerde 3 şehidimiz oldu. ABD'de bir cani bu üç kardeşimizi öldürdü. Bu cinayetler karşısında tüm dünya sessiz kaldı. Zulüm karşısında susarsak Hz. Adem, Hz. Ali ve Hz. Hamza bize hakkını helal etmesin. Filistin'de bir zulüm varsa biz ayağa kalkacağız.Kılıçdaroğlu Ortadoğu'yu biliyormuş gibi "Ortadoğu'ya barışı biz getireceğiz" diyor. Senin fikirdaşın Esed orada yüzbinlerce kardeşimizi öldürdü. Diyor ki "Suriyeliler'i geri göndereceğiz"Amerika'daki 3 kardeşimiz için dünyanın her yerinde konuşacağız.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...