Başbakan Erdoğan'dan Böcek operasyonu ile ilgili açıklama

/ Kaynak: AA
Başbakan Erdoğan'dan Böcek operasyonu ile ilgili açıklama

Politika Haberleri  / AA

Erdoğan partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin Böcek operasyonu ile ilgili sorularına cevap verdi, işte o açıklaması...

Başbakan Erdoğan, TBMM'de partisinin Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.Erdoğan, çalışma ofisinde dinleme cihazı bulunmasına ilişkin yürütülen "Böcek" operasyonuyla ilgili soru üzerine, "Konuyla ilgili, ilgili birimler yargıyla müşterek olarak şu anda çalışmalarını sürdürüyorlar. Tabii neticeyle ilgili henüz bana ulaşan bir bilgi yok. Fakat bugün ben de 12 ayrı noktada televizyonlardan böyle bir çalışmanın yürütüldüğünü öğrendim. Zannediyorum çalışmalar bittikten sonra gerekli bilgileri alacağım" diye konuştu.Bir gazetecinin, "Gözaltına alınanlardan biri 5 yıldır yanınızda olan bir isimdi, nasıl değerlendirmek lazım" sorusuna Erdoğan, "Şimdi değerlendirmesini yapmayalım. Sonra yapalım" yanıtını verdi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...