Başbakan Erdoğan'dan BDP ve ODTÜ eylemcilerine tepki

/ Kaynak: İHA
Başbakan Erdoğan'dan BDP ve ODTÜ eylemcilerine tepki

Politika Haberleri  / İHA

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, İmralı görüşmeleri konusunda BDP'yi, ODTÜ'deki yol çalışmalarıyla ilgili de eylemcileri eleştirdi

BDP'yi eleştiren Erdoğan, "İmralı'ya kim gider kim gelir; bunun kararını vermek tamamen hükümete aittir. İster gönderir, ister göndermez. Hiçbir zaman şu veya bu nedenle hükümete veya Adalet Bakanlığı'na kimsenin rota çizme yetkisi yoktur. Yeri gelir gönderilir, yeri gelir gönderilmez. Herkes haddini bilecek" dedi. Erdoğan, üçüncü köprü ve ODTÜ'deki yol çalışmalarıyla ilgili tepkilere de sert çıktı. Yolun medeniyet olduğunu ifade eden Erdoğan, "Tüm insanlık üçüncü köprüden yararlanacak. Oradan 200-300 ağaç kesersin 3 milyon, 4 milyon ağaç dikersin. Dünyaya sizin gözünüz kör be. En ileri ülkelere git, ormanlar içinden yolların nasıl geçtiğinizi görürsünüz. Yol medeniyettir. Medeni olmayanlar yolun kıymetini bilmezler. Yol engel tanımaz. Önünde cami bile olsa o camiyi yıkarız gideriz, camiyi başka yerde inşa ederiz. Bundan nasibini almayanlar bunun önüne geçmek istiyor. ODTÜ'de her şey yapılmış. Belediyeler plan yapar, uygulamaya sokar. Burada birileri çıkıyor, yolu engellemek istiyor. Kim; yolsuzlukların mimarı olan CHP. Onların anlayışında yol yok, yolsuzluk var. Biz yol yaparız onlar yolsuzluk yapar" diye konuştu.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...