Başbakan Erdoğan, komutanların istifaları ile ilgili ne dedi

Başbakan Erdoğan, komutanların istifaları ile ilgili ne dedi

Politika Haberleri

Bayram namazı çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Başbakan Erdoğan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki istifalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'ne kıldığı bayram namazı çıkışında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.Bir gazetecinin "Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki istifalar, Balyoz davasındaki kararlar ile bağdaştırıldı. İstifaların devam edeceği yönünde söylemler var. Bu konudaki yorumunuz nedir?" sorusuna, Erdoğan, şu karşılığı verdi:"Böyle bir istifa doğrusu beklemezdim. Eğer bu konuda samimi, dürüst, vatanını, milletini seven bir generalin veya bir amiralin böyle bir süreç içerisinde istifa etmesinin gerekçesini bilmiyorum, nasıl böyle bir şey yaparlar anlamak da mümkün değil. Yargıda olan bir süreç var, yargının vermiş olduğu bir karar vardır. Ama gerekçesini bilmeden de herhangi bir açıklama yapmayı doğru bulmuyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...