Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'e o listeyi yarın sunacak

/ Kaynak: İHA
Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül'e o listeyi yarın sunacak

Politika Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni yıl dolayısıyla Çankaya Köşkü'nde yasama, yürütme ve yargı organları başkanları ile öğle yemeğinde biraraya geldi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yeni yıl dolayısıyla Çankaya Köşkü'nde yasama, yürütme ve yargı organları başkanları ile öğle yemeğinde biraraya geldi. Cumhurbaşkanı Gül'ün daveti üzerine yemeğe, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay 1. Başkanı Ali Alkan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Adalet Bakanı Sadullah Ergin katıldı.Öğle yemeğinin ardından Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ile haftalık görüşme kapsamında biraraya gelecek. Toplantıda, Başbakan Erdoğan'ın kabine revizyonuna ilişkin taslak listeyi Gül'e sunması ve İstanbul'da yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ele alınması bekleniyor.


Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...