Başbakan Davutoğlu, 'CHP lime lime dökülüyor'

Başbakan Davutoğlu, 'CHP lime lime dökülüyor'

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Ordu il kongresi'nde konuştu.

İşte o konuşmadan satır başları

Ordu demokrasinin ordusu olduğu gösterdi. Reis'in bütün emanetlerine sahip çıktık, çıkmaya devam edeceğiz. Sizlere demokrasiye sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Ordu'da yerel seçimlerde nasıl 20'de 20 yaptıysa 7 Haziran'da da 5'te 5 yapacaktır.
"CHP LİME LİME DÖKÜLÜYOR"
Kılıçdaroğlu'nun partisi lime lime dökülüyor. Her gün birileri istifa ediyor, başka partilere geçiyor.Kılıçdaroğlu'na vurduğunuzda Pensilvanya dinliyor. Pensivalya'ya vurduğunuzda Kılıçdaroğlu dinliyor. Pensilvanya tuzakları Türkiye'nin hayallerini gerçekleştirmene engel olamayacakTürkiye 12 yılda büyük demokratik devrimlere imza attı. Başörtüsüne yasak vardı kaldırdık. İmam hatiplere katsayı zulmü vardı kaldırdık. Hapishaneye giden anneler çocuklarıyla kendi dilinde konuşamıyordu, kaldırdık. AK Parti Türkiye'de bütün yasakları ve ayrımları kaldırdı.
"SENDE Mİ BAHÇELİ?"
Kobani olayları karşısında dimdik durduk. Kamu düzeninden taviz vermedik. İç Güvenlik paketinin amacı Türkiye'nin huzurunu bozanlara fırsat vermemek. Molotof Kokteyli ile kimse gösteri yapamayacak. Bahçeli'ye Kılıçdaroğlu'na ve Demirtaş'a soruyorum, bunun nesine karşı çıkıyorsunuz? Hadi Kılıçdaroğlu'nu anladık o Gezi provokatörü sende mi molotofu savunuyorsun Bahçeli? Kılıçdaroğlu çok meraklıysa gösterilere maskeyle gitsin? Bunların halka gitmeye cesareti yok.
"BONZAİ KILIÇDAROĞLIU, BONZAİ BAHÇELİ"
Kılıçdaroğlu'nun planı seçimlerden önce kaos çıkartmak. Kılıçdaroğlu kendine güveniyorsan halkı sokağa çağırma halkı sandığa çağır.Bu pakette bonzainin uyuşturucu sayılmasına ilişkin maddeler var. buna da mı karşı çıkıyorsunuz! Bonzai Kılıçdaroğlu Bonzai Bahçeli! Molotof bahçeli Molotof Kılıçdaroğlu! artık böyle hitap edeceğiz. İç güvenlik paketinde düzenlemeler Avrupa Birliği'ndeki pek çok ülkede var.
AMERİKA'DA 3 GENCİN ÖLDÜRÜLMESİ
ABD yönetimi uzun süre sessiz kaldı 3 gencin öldürülmesine ta ki biz ses çıkartın diyene kadar. Buradan bir kez daha sesleniyoruz, Dünyanın neresinde zulüm varsa onun karşısında durmak boynumuzun borcudur.

##tgvideo##


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...