Başbakan, 'CHP darbe ve çetelerden medet umuyor'

Başbakan, 'CHP darbe ve çetelerden medet umuyor'

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Aydın İl Kongresi'nde CHP'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu.

İşte o konuşmadan satır başları
Biz de AK Parti olarak çıktığımız siyasi yolda hep istiklal bilinci ile hareket ettik. Kim ne derse desin dünyanın her yerinde milletimizin gururunu korumaya devletimizin izzetini korumaya ve albayrağımızı dünyanın her yerinde onurla dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bundan hiç şüphemiz yok. Aydın'ın sağlam ellerde, efelerin ellerinde olduğunu biliyoruz gözümüz arkada değil. İnşallah önümüzdeki seçimlerde efelerimiz öyle bir ayağa kalkacak ki inşallah Aydın yine istiklalin de demokrasinin de omurga şehri olacak.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ


TÜRKİYE, İSRAİL'E MUHTAÇTI
2002 Türkiye'si bir İMF memuruna hesap vermek zorunda olan bir Türkiye idi. Türk Lirası'nın 6 sıfırla değerinin kalmadığı bir yıldı. 2002 yılı ve geçmiş yıllarda Türkiye Cumhuriyeti devleti, onurlu milletin aziz devleti kendi tankını yenilemek için tamir etmek için İsrail'e muhtaçtı. Eğer ecdad görseydi biz bu vatanı bu duruma düşsün diye kurtarmadık derdi. O aziz şehitler şimdi aramıza gelseler her halde derlerdi ki görmek istediğimiz Türkiye bu. Hiç kimseye boyun eğmeyen Türkiye Cumhuriyeti devleti bu. Değil bir IMF memuru, inşallah bütün insanlık Türkiye Cumhuriyeti devleti ve AK Parti ile gurur duyacak.

2023'TE KENDİ SAVAŞ UÇAĞIMIZI YAPACAĞIZ
İstiklalimizin sembolü dedim. Geçen hafta Savunma Sanayi İcra Komitesi'ni topladım. 2002'de tanklarını bile tamir etme acizliği olan Türkiye, bugün kendi savaş uçağının ön tasarım aşamasına gelmiş ve 2023'te kendi savaş uçağını yapan güçlü ve kudretli Türkiye Cumhuriyeti var. O zaman efeler yola çıktığında eski tüfekleri vardı ama onurları ile ayaktaydılar. 2002'ye geldiğimizde Türkiye'de bir AK Parti devrimi yaşandı. Millet Ak PArti'de buluştu, başını kaldırdı ayağa kalktı bir daha oturmamak üzere, durmamak üzere. İşte yeni Türkiye bu. Kimseye hesap vermeyecek, herkesten hesap soracak yeni Türkiye bu. Yine, Türk Lirası'nın paramızın değersiz hale geldiği 2002 ile bugünü karşılaştırın bugün küresel krize rağmen dünyanın yükselen ekonomik gücü haline gelmiş bir Türkiye var.İstiklaliniz ancak ve ancak kendi silahınızı yaparsanız, paranız değerli olursa, vatandaşlarınızın dünyada her yerde başı dik olursa güçlü olur sağlam olur. nbsp;

"5 CENT'E MUHTAÇ GÖRÜNÜYORDUK"
90 yıl sonra Türkiye'de bir Ak Parti devrimi yaşandı. Millet AK Parti'de buluştu, ayağa kalktı, bir daha durmamak üzere…İşte Yeni Türkiye bu… Hesap vermeyen ama yeri geldiğinde hesap sorabilecek Yeni Türkiye işte bu.Bugün küresel krize rağmen yükselmiş Bir Türkiye Cumhuriyet'i var.Berlin'de kardeşlerimizle buluştuk. Aydın'da gördüğüm aşk Berlin'de de Brüksel'de de vardı. Herhangi bir meclise girdiğimizde başımız eğik girerdik dedi vatandaşlarımız. Çünkü ülkemiz 5 cente muhtaç gibi görülürdü.Ama şimdi herhangi bir meclise girdiğimizde, sokağa çıktığımızda ah bir sorsalar da biz Türk'üz diye haykırsak diyorlar.Milliyetçilik ruhu taslayanlar, aziz milliyetçilik aziz bayrağımızı her yerde dalgalandırmaktır.Kendi bayrağını dalgalandırabilen 6. Büyük ülkeyiz.Bu bayrak artık her yerde sadece bizim milletimizi temsil etmiyor, İslam Dünyası'nda insanlık onurunu temsil ediyor

"HZ. MUHAMMED'E HAKARET EDENE SESSİZ DURMAYIZ"
Paris'te dünya liderleriyle teröre karşı yürürken yine aynı temel ilkeden hareket ederek yürüdük.Bir takım fitne ajanlarının ortaya çıkardıkları fitnelere karşı da söylüyoruz.Dünyanın hiçbirinde Hz. peygambere hakaret edene de sessiz durmayız. Hz. Peygamberin onuru tüm insanlığını onurudur. Onun için her şeyimizi feda ederiz.ona yapılacak herhangi bir hakarete sessiz kalmayız.

"KARİKATÜRÜ ÇİZENLERE CHP SAHİP ÇIKTI"
Bu karikatürleri çizenlere kim sahip çıktı CHP sahip çıktı. 'Geçmiş olsun' dedi.Şiddete karşı çıkarız ama hakarete göz yummayız. Sesimizi her yerde yükselttik yükseltiriz.Şişli'de birbirlerini yiyorlar. Bir Şişli'de bile düzeni kuramayanlar neyin sözünü verecekler.Onlar birbirlerine vurmaya devam etsinler. Yolumuza devam edeceğiz.

"ADNAN MENDERES ŞEHİTTİR"
Adnan Menderes'i ziyarete gittim, dedim ki "Sen şehitsin"... Bu yolda senin gibi dar ağacına yürümekten çekinmeyeceğiz dedim. Dava için dar ağacına yürümekte tereddüt etmeyiz.Adnan Menderes'in diyarından sesleniyorum: Onurlu, şerefli TSK'nın içinde bazı gruplar ordu geleneğine saygı göstermeden Menderes'i şahadete götürmüşlerse şimdi benzer bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığımızda hiç tereddüt etmedik.Oyunlar bozuldu…

"YÜZSÜZCE OY İSİTYORLAR"
17 Ocak TIR baskınında bir çete Türk demokrasisine darbe vurmaya kalktı. Karşılarında kaya gibi duran AK Parti kadrolarını hesaba katmadılar.Bu paralel çete ve yandaşları teker teker dökülüyor.CHP'nin medet umdukları yer ya darbe, ya çeteler Sonra da yüzsüzce gelip Aydın'dan oy istiyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...