'Başarısızlık' dedi, İYİ Parti'den istifa etti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
'Başarısızlık' dedi, İYİ Parti'den istifa etti

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstifaların ardı arkasının kesilmediği İYİ Parti'den bir istifa haberi daha geldi. Kırşehir'de, İYİ Parti Kaman İlçe Başkanı Hüseyin Karaboğaz, seçim sonrası başarısızlığı gerekçe göstererek görevi bıraktığını duyurdu.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde takvim yaklaşırken İYİ Parti'deki istifa dalgası devam ediyor. Kırşehir Kaman İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Karaboğaz istifa ettiğini duyurdu.

Hüseyin Karaboğaz, son seçimlerden sonra kan değişimi olması gerektiğini belirterek, Kaman’daki oy oranlarının yüzde 8 düştüğünü, başarısızlığın olduğunu söyleyerek istifa ettiğini açıkladı.

'Başarısızlık' dedi, İYİ Parti'den istifa etti

Hüseyin Karaboğaz’ın açıklaması şu şekilde:

"2017 yılında Müfit Göçen başkanımın tebliği ile İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanlığına atandım. Bugüne kadar Kaman'ımıza dilinin döndüğü, gücümün yettiği kadar hizmet etmeye çalıştım. Son seçimlerden sonra il başkanlığımızda bir kan değişimi şekillendi. İlçemde de oylarımızın düştüğü ve bir başarısızlığın olduğu aşikar. Nedeni ne olursa olsun, başkan ben isem ilçemdeki sorumluluk da bana aittir."

'Başarısızlık' dedi, İYİ Parti'den istifa etti

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...