Bakan'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri

/ Kaynak: DHA
Bakan'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri

Politika Haberleri  / DHA

"Kılıçdaroğlu 35 alacağım diyor. Hayal. Kafdağı'nın arkasında. Ama velev ki 35 aldı. 35 ile iktidar olabilir mi? Olamaz"

Bakanı İsmet Yılmaz partisinin Kangal ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde konuştu. Bakan Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü kuruluş yıl dönümüne girerken rotayı halkın çizeceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Hangi rotayı takip edeceksiniz? Yeni Türkiye'nin rotasını mı, eski Türkiye'nin rotasını mı? Ya kazandıklarımızı koruyacak geleceğe umutla bakacağız, ya da kazandıklarımızı kaybedip eski Türkiye'nin dehlizlerinde kaybolacağız. Her şeyin kazası olur ama vaktin kazası olmaz. Şimdi bir kez daha milli iradeye sahip çıkma zamanı. Ya milli iradeye sahip çıkaraktan yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz ve böylelikle eski Türkiye'yi bir daha gelmemek üzere sandığa gömeceğiz. Ya da eski Türkiye'yi dört gözle bekleyenlere bir fırsat daha vereceğiz."

"KILIÇDAROĞLU'NUN HAYALİ KAFDAĞI'NIN ARKASINDA"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 35 oy oranını hedeflediğini belirten Yılmaz, "CHP'nin oy oranı 25'tir, 27'dir. Hadi 30 verelim. 30'la iktidar olabilir mi? Olamaz. Kılıçdaroğlu 35 alacağım diyor. Hayal. Kafdağı'nın arkasında. Ama velev ki 35 aldı, 35 ile iktidar olabilir mi, olamaz. MHP'nin oy oranı ne kadar. Yüzde 13, 15, 17 hadi 18 olsun. 20'de senin için Kaf Dağı'nın arkasında bir hedeftir. Yüzde 20 ile iktidar olabilir misin?" dedi.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...