Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Önce ülkeye yaptığın ihanetin bedelini öde

Düzenleyen:
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Önce ülkeye yaptığın ihanetin bedelini öde

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Göç İdaresi Başkanlığı ile ilgili ifadelerine cevap veren Bakan Soylu, "O kendi SGK Genel Müdürlüğü yaptığı gibi Göç İdaresi Başkanlığı idare ediliyor zannediyor. Bu eski Türkiye değil" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Göç İdaresi Başkanlığının görevini yerine getirmediği ifadelerine ilişkin "Kılıçdaroğlu her zamanki gibi saçmalamış. Ömrü saçmalamakla devam ediyor" ifadelerini kullandı.

"BU ESKİ TÜRKİYE DEĞİL"

Kılıçdaroğlu’nun önce SGK’da görev yaptığı zamanların hesabını vermesi gerektiğini söyleyen Bakan Soylu "O kendi SGK Genel Müdürlüğü yaptığı gibi Göç İdaresi Başkanlığı idare ediliyor zannediyor. Bu eski Türkiye değil. Göç İdaresi Başkanı onun illegal bir şekilde SGK’ya taşıdığı ve bu toplumun bütün huzurunu bozacak adamlardan müteşekkil değil. O bir kere SGK Genel Müdürlüğü döneminde Türkiye’ye yaptığı ihanetlerin bedelini ödesin. Kimleri oraya taşıdığının bedelini ödesin. Göç İdaresi, tarihinin en büyük mücadelesini gösteriyor, sahil güvenlik tarihinin en büyük mücadelesini yapıyor. Kara çalmak, iftira atmak her zamanki karakterleridir. Ne kadar yabancı gelmiş, nereden geçmiş, nasıl geçmiş, nasıl olmuş? Bir takım sorular soruyor. O soruların bütün cevapları verildi Türkiye’de" diye konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...