Bahçeli'den o fotoğrafa sert tepki: Utanç verici

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahçeli'den o fotoğrafa sert tepki: Utanç verici

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pervin Chakar'ın konserini izledikten sonra sahnede elini öptüğü kare üzerinden sert eleştirilerde bulundu. Bahçeli, "Sahne alan ve Kürdistan'dan bahsedip Türkiye'yi işgalci diye karalayan sözde bir sanatçının elini öpmesi utanç verici bir ayıp ve rezalettir" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Kadıköy'de gerçekleşen "Bir Opera Gecesi" konserine CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve HEDEP Van Milletvekili Pervin Buldan ile birlikte katıldı. 

Konserin ardından sahneye çıkarak soprano Pervin Chakar'ı tebrik eden Özgür Özel'in, Chakar'ın elini öptüğü anın fotoğrafı sosyal medyada büyük etkileşim aldı.

ÖZEL O KAREYİ PAYLAŞTI  

Özel, fotoğrafın çekildiği kareyi X hesabından paylaşarak, "İstanbul Kadıköy'de Süreyya Opera Sahnesi'nde Pervin Chakar ve piyanist Paolo Villa'nın 'Bir Opera Gecesi' dinletisine katıldık. Sn. Chakar'ın performansı kadar verdiği barış ve kardeşlik mesajları ile deprem acımızı paylaşması da etkileyiciydi" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/eczozgurozel/status/1726303823709229209

Bahçeli'den o fotoğrafa sert tepki: Utanç verici

MHP lideri Devtel Bahçeli, partisinin bugünkü Meclis Grup Toplantısı'ndaki konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bu paylaşımını eleştirdi. 

"UTANÇ VERİCİ BİR AYIP VE REZALETTİR"

Bahçeli, Özel'in İstanbul Kadıköy'de bir operaya HEDEP'lilerle birlikte katıldığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"Sahne alan ve Kürdistan'dan bahsedip Türkiye'yi işgalci diye karalayan sözde bir sanatçının elini öpmesi utanç verici bir ayıp ve rezalettir. Eğer eli öpülecek hanımefendiler arıyorsanız Meclis'teki AK Parti ve MHP gruplarına bakın, her hanımın eli öpülür. Öpecek eli tanımayanların milletten tekme yemeleri mutlaktır. CHP gerçekten de sömürgeleşmiş, vesayet zincirine vurulmuştur. Bir bölücünün saygıyla elinin öpülmesi, CHP'nin mazisini inkar, Türkiye'ye rest çekmektir. Bu sefil fikri kimin verdiği az çok bellidir. CHP Genel Başkanı maalesef kukladır, kuklacı ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında oturan zattır. Onun da ipini tutanlar iç ve dış husumet cephesidir. CHP'de patron çıldırmış, tasfiye işlemi hızlanmış, yağma vites yükseltmiş, Atatürk'ün partisi kapanın elinde kalmıştır."

Bahçeli'den o fotoğrafa sert tepki: Utanç verici

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...