Bahçeli’den Karagümrük’e ‘stat’ desteği

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bahçeli’den Karagümrük’e ‘stat’ desteği

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Karagümrük Spor Kulübü sevenlerini sevindirecek bir açıklama geldi. MHP lideri Bahçeli, Karagümrük için düşünülen stadyum projesi için her türlü desteği verecek.  

Karagümrük taraftarını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelen açıklama nedeniyle heyecan sardı. Bahçeli, Karagümrük Spor Kulübü'nün stadyum projesine destek sözü verdi.

KURMAYI AÇIKLADI

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, makam odasında taraftarı olduğu Karagümrük Spor Kulübü'nün logo ve plaketi bulunan Genel Başkan Bahçeli'nin, kulübün haklı talebi ve beklentisi olan stadyum projesine her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

BEŞİKTAŞ ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli şiddetli depremlerin ardından Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Konyaspor karşılaşmasında tribünlerde "istifa" sloganı atılmasını "sorumsuzluk ve şuursuzluk" olarak nitelendirmişti.

Bahçeli, aynı hafta oynanan Beşiktaş-Antalyaspor maçında da aynı tablonun oluşmasının ardından Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını duyurmuştu.

MHP’den yapılan açıklamada, "Müsabakada deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş’a ve Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır" denilmişti.

Bahçeli'nin ardından MHP'li 5 üst düzey isim daha Beşiktaş üyeliğinden ayrılmıştı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...