Bahçeli'den Cumhuriyet'in 100. yılı için kutlama mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bahçeli'den Cumhuriyet'in 100. yılı için kutlama mesajı

Politika Haberleri  / Haber Merkezi

Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan MHP lideri Bahçeli, "İstiklale tutkun, istikbale hazır, daha nice yüzyıllara olan kararlılığımızla... Cumhuriyet'in 100. yılı yüce Türk milletine kutlu olsun." dedi.

2 gün sonra Cumhuriyet 100 yaşına girecek. Cumhuriyet'in 2. asra adım atmasının onuruna ülke genelinde çeşitli etkinlikler planlanırken siyasilerden de kutlama mesajları geliyor.
 
Milliyetçi Hareket Partisi, sosyal medya hesaplarından Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Cumhuriyet'in 100. yıl mesajını paylaştı.

Paylaşımda, "Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla daha nice yüzyıllara olan kararlılığımızla... Cumhuriyet'in 100. yılı yüce Türk milletine kutlu olsun." ifadeleri yer aldı.

"OMUZ OMUZA VERDİK, BİRLİĞİMİZİ BOZMADIK"

MHP lideri Bahçeli, mesajında şunları kaydetti:

"Biz bu Cumhuriyet'i göze göz dişe diş kurduk. Hıyanetin, melanetin önünde sırt sırta durduk. Omuz omuza verdik, birliğimizi bozmadık. İmanımızı çoğalttık, azmimizi artırdık. Engelleri aştık, zorlukları yendik.

"YÜCE TÜRK MİLLETİNE KUTLU OLSUN"

Çalıştık, ürettik, yılmadık, yorulmadık. Her şeyden önce Türkiye dedik. Hamdolsun vazgeçilmez yeminle yüzlere vardık. İstiklale tutkun, istikbale hazır, daha nice yüzyıllara olan kararlılığımızla... Cumhuriyet'in 100. yılı yüce Türk milletine kutlu olsun."

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...