Bahçeli’den AK Parti’ye 22. yıl hediyesi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bahçeli’den AK Parti’ye 22. yıl hediyesi

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri Bahçeli, AK Parti’nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na özel Türk bayrağı şeklinde güllerden yapılma çiçek aranjmanı gönderdi.  Güllerdeki sembol sayılar dikkat çekti.

Türk siyasetine damga vuran AK Parti 22 yaşına girdi.  Bu vesileyle AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ankara'da yapılan kutlama programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, coşku ile çıktığı sahnede millete seslenerek AK Parti'nin geçmişini ve 22 yıla sığdırdığı başarılarını hatırlattı.

BAHÇELİ'DEN KUTLAMAYA ÖZEL HEDİYE

Cumhur İttifakı'nın üyesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de AK Parti'nin heyecanına ortak oldu..

Bahçeli, kutlama programına özel Türk bayrağı şeklinde çiçek aranjmanı gönderdi.

GÜL SAYILARINDAKİ SEMBOLLER DİKKAT ÇEKTİ

1071 adet kırmızı ve beyaz gül ile karanfillerle Türk bayrağı yapıldı

Bahçeli'nin gönderdiği çiçeğin yapımında, 1071 Malazgirt Zaferi anısına 1071 adet kırmızı, beyaz güller ve karanfillerle Türk bayrağı yapıldı.

AK Parti’nin 22. yıldönümü için 22 dal beyaz orkidelerle düzenlenen çiçekte, Türkiye’nin 100. yılı için 100 adet kasımpatı çiçeği yer aldı.

Bahçeli’den AK Parti’ye 22. yıl hediyesi

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...