Bahçeli'den 9 maddelik milli mutabakat metni

Bahçeli'den 9 maddelik milli mutabakat metni

Politika Haberleri

Partisinin 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda konuşan MHP lideri Bahçeli, konuşmasının sonunda 9 maddelik bir milli mutabakat metni açıkladı ve bunların herkes tarafından bilinmesini istediğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin 10. Olağan Büyük Kurultayı'nda yaptığı konuşmasının sonunda 9 maddelik bir milli mutabakat metni açıkladı ve bunların herkes tarafından bilinmesini istediğini söyledi.

TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA

Bahçeli'nin mutabakat metni şöyle:
1- Türkiye devleti sokakta bulunmamıştır. Sokağa, teröre ve AKP'ye de teslim edilmeyecektir.
2- Türkiye Cumhuriyeti Devleti tektir, ülkesi ve milleti bir ve bütündür.
3- Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu ve sahibi topyekûn büyük Türk milletidir. nbsp;
4- Türkiye Cumhuriyet Devleti'ne vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes; ırk, dil, din ve mezhep farklılığına bakılmaksızın Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk milletinin eşit ve saygın fertleridir.
Milli varlığımızın temeli bu mensubiyet şuuru ve milli birlik ruhudur ve Türklük üst ve vazgeçilmez kimliğimizdir.
5- Türk milletine yeni kimlik ve isim arayışları, yeni vatandaşlık icatları boş ve nafile faaliyetler olarak kalmaya her zaman mahkûmdur.
6- Türk milleti varsa, Türkiye Cumhuriyeti Devleti de ilelebet payidar kalacaktır. Unutulmasın ki, Türkiye asla Türk milletsiz olamayacaktır.
7- Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ve büyük Türk milletinin varlığına Türk milliyetçileri bir, iri ve diri olduktan sonra kimse son ihanet vuruşunu yapamayacak ve kâbus rüyaları gerçekleşmeyecektir.
8- Bu yüzden, Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in, hain emeller karşısında sessiz, duyarsız, tepkisiz ve hareketsiz kalması asla düşünülemeyecektir.
9- Türkiye bizimdir, bu aziz vatan hepimizindir ve bunun için haykırarak diyoruz ki; Türk Milleti Sensiz Asla.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...