Bahçeli'den 19 Mayıs mesajı: Krize değil, kucaklaşmaya ihtiyaç var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bahçeli'den 19 Mayıs mesajı: Krize değil, kucaklaşmaya ihtiyaç var

POLİTİKA Haberleri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj paylaşan MHP lideri Bahçeli, "Türk milletinin kutuplaşmayla geçirecek bir saniyesi bile yoktur." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı paylaştı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin pazarlıkla, lütufla, ikramla, siparişle kurulmadığını dile getiren Bahçeli, "Olmayan siyasi gücünü varmış gibi gösterip siyaseti at pazarına çevirenler, kamuoyuyla gün aşırı talep listeleri paylaşanlar samimi olmadığı gibi milli ve ahlaki değerlerle ters düşen fırsatçı acizlerdir. 19 Mayıs 1919’un fikir dinamiği Türk milliyetçiliğidir." dedi.

DEPREMZEDELERE SAYGISIZLIK

Öte yandan Bahçeli, depremzede vatandaşlara hakaret edenlere ilişkin ise "Demokrasiyi ağızlarından düşürmeyenlerin, milletimizin sandıkta tecelli eden iradesine hakaretler yağdırması, özellikle depremzede vatandaşlarımıza küfürler savurması affedilemez bir alçaklıktır." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN KRİZE DEĞİL, KUCAKLAŞMAYA İHTİYACI VAR"

85 milyon Türk vatandaşı için birlik çağrısında bulunan MHP lideri, "Türkiye’nin krize değil, kucaklaşmaya ihtiyacı vardır. Türk milletinin kutuplaşmayla geçirecek bir saniyesi bile yoktur." dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
9 LULAROĞLU21 Mayıs 2023 14:13

BAHCELİ HÜKÜMETTE GÖREV ALMANI İSTİYORUM HİÇ OLMAZSA BAYRAM İKRAMİYESİNİ 10 VEYA 15 TEKLİFDE BULUN

KUCAKOĞLU21 Mayıs 2023 13:15

BAHCELİ CUMHURBAŞKAN YARDIMCILIGINA TALİP OL

Sonraki Haber Yükleniyor...