Bahçeli, yardımcısını görevden aldı

Düzenleyen:
Bahçeli, yardımcısını görevden aldı

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli, “Meclis’in kilit partisi biziz. Biz ne dersek, o olacak” diyen Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan’ı görevden aldı.

Ebru Karatosun 

Cumhur İttifakı’na zarar gelmemesi için hassas davranan, MHP lideri Bahçeli’nin Aycan’ın açıklamalarını “ittifaka zarar veren açıklamalar” olarak değerlendirdiği öğrenildi. Cumhur İttifakı konusunda teşkilatını yeniden uyaran Bahçeli, ittifakın 5 yıl daha süreceğine dikkat çekerek partililerden bu konuda daha hassas olmasını istedi. Sefer Aycan, seçim sonuçlarının ardından bir açıklama yapmıştı. Meclis’e giren 49 vekilin MHP’yi kilit konumuna getirdiğini söyleyen Aycan şunları kaydetmişti: Bundan sonra Meclis’te siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır. MHP’nin Genel Başkanı hem Recep Tayyip Erdoğan’ı kurtarmıştır, hem de Adalet ve Kalkınma Partisini kurtarmıştır. Hem Meclis’i kurtarmıştır, hem devleti kurtarmıştır. Bu da böyle bilinsin.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...