Bahçeli: Ne eyvallahımız ne tavizimiz olacak

Bahçeli: Ne eyvallahımız  ne tavizimiz olacak

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından Lozan Barış Antlaşması’nın imzalanmasının 96’ncı yıl dönümü dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Devlet Bahçeli, şunları ifade etti: Türkiye’yi terörle durdurmaya, bölgesel ve küresel oyunlarla ayağını kaydırmaya çalışan odaklara Millî Mücadele’yi incelemelerini tavsiye ederim. Sınırlarımızın dibinde kamçılanan ihanete boyun eğecek tek bir vatan evladının olmadığını da haykırmak isterim. Mukadderat uğruna kefense giyeceğimiz, Allah şahit koşa koşa giyeriz. Mukaddesatımızın varlığı için urgan ise boynumuza geçecek olan, başımızı uzatmaya da seve seve hazırız. Ancak bedel ödemeden öne atılıp bedel ödetmek, asaletimizin bizatihi gerçeğidir. Türk milleti bir asır önce müstevli kuşatmasını yarmak için muazzam bir direniş hâline geçmişti. Teslim olmak, bazı soysuzların dışında kimsenin aklının ucuna gelmemişti. Çok şükür bu şuur aynısıyla yaşamaktadır. Terörizme, ekonomik operasyonlara, küresel dayatmalara, siyasi baskılara, diplomatik şantajlara, yaptırım engellerine ne eyvallahımız ne de tavizimiz olacaktır.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...