Bahçeli, Kürdistan damgasına çözüm buldu

Bahçeli, Kürdistan damgasına çözüm buldu

Politika Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kerkük ziyaretinde pasaportuna 'Kürdistan' damgası vurulacağı yönündeki propagandasını boşa çıkaracak formülü buldu. Bahçeli, havayoluyla Bağdat'ın denetimindeki Musul'a inecek, oradan da karayoluyla Kerkük'e gidecek.

MHP lideri Devlet Bahçeli, parti içi muhaliflerin 18-21 Ağustos'taki Kerkük ziyaretinde pasaportuna 'Kürdistan' damgası vurulacağı yönündeki propagandasını boşa çıkaracak formülü buldu.

KERKÜK'TE NAMAZ KILACAK
Yeni Şafak'ın haberine göre; MHP liderinin beraberindeki 11 kişilik heyetle Ramazan Bayramı arifesi Kerkük'e yapacağı ziyaretin ayrıntıları netleşti. Bahçeli, ziyaretin ilk gününde tarihi Danyal Peygamber Camii'nde namaz kılacak ve Musul Türkmenleriyle bir araya gelecek. Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 19 Ağustos'ta ise Kerkük Nur El Kebir Camii'nde Iraklı Türkmenler ile birlikte bayram namazını kılacak.

ÖNCE MUSUL'A ORADAN KARAYOLUYLA KERKÜK'E
Ziyaret kapsamında MHP liderinin, Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşad Salihi, Kerkük İl Meclisi Başkanı Hasan Turan ve yerel yetkililerle görüşmesi bekleniyor. Bahçeli'nin parti içinden yükselen "Pasaportuna Kürdistan damgası vurulacak" eleştirilerini de engelleyecek. Bahçeli, önce havayoluyla Musul'a gidecek, ardından karayoluyla Kerkük'e geçecek. Böylece Bahçeli'nin pasaportuna Irak Merkezi Hükümeti'nin damgası vurulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...