Bahçeli köprüsünün temelini attı

Düzenleyen:
Bahçeli köprüsünün temelini attı

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri Bahçeli, Adana'da kendi adını taşıyan Devlet Bahçeli Köprüsü Temel Atma Töreni'nde konuştu.

HP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve 1625 metreyle Türkiye'nin en uzun köprülerinden biri olacağı belirtilen Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temelini attı. Adana'da yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törende partililerine seslenen Bahçeli, buranın emin ellerde olduğunu, hiç bir emeğin zayi edilmeyeceğini, Çukurova'nın hakkı olanı alacağını söyledi. MHP'nin samimiyetle, heyecanla millete hayırlı hizmetler yapma uğurunda mücadelesine devam edeceğini belirten Bahçeli, "Ülkemizin en uzun köprüleri arasına girecek bu kıymetli eser Adanalılarla beraber Çukurova Bölgesinin ulaşım yükünü önemli oranda azaltacaktır. Köprüye ismimin verilmesi de ayrıca şahsım için gurur vesilesidir" diye konuştu.
“KISKANANLAR VAR BİLİYORUZ”
 Bahçeli, "MHP'yi çekemeyenler var görüyoruz, yaptıklarımıza taş koymak isteyenler ve kıskananlar var onların hepsinide tanıyoruz. Ancak bunların hiçbiri vatandaşlarımıza hizmet götürmemize engel olamayacaktır. Milliyetçi hareketin başarısını hazmedemeyen fitneler, aziz milletin teveccühü altında ezilmeye mahkum olacaklardır" dedi.
Siyasi iktidarın MHP'li belediyeler üzerinde baskı kurduğunu belirten Bahçeli, terör olaylarına da değindi. Bölücü tahriklerin Adana'da amacına ulaşamayacağını söyleyen Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye gergin, kaygılı, öfkeli, huzursuz ve tedirgindir. Küçük bir kıvılcım, telafisi mümkün olmayan hadiselere neden olabilecektir. Bu hassas ortam tahrik ve kışkırtmalara açık ve müsaittir. Bu nedenle önümüzdeki süreç dikkat, sağduyu ve akıl gerektirmektedir. Bu vatan kimsesiz değildir. Sokaklarda arayacağımız, sokaklarda bulacağımız geleceğimiz yoktur. Hainler, sokaklarda hendek kazıyorlarmış, mezarlarını kazdıklarını öğrenecekler. Barikat kuruyor, çukur açıyorlarmış, sonlarını hazırladıklarını da anlayacaklar." Konuşmaların ardından dualar eşliğinde köprünün temeli atıldı.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...