Bahçeli: Erdoğan'ın kabusu MHP

/ Kaynak: İHA
Bahçeli: Erdoğan'ın kabusu MHP

Politika Haberleri  / İHA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başbakan Erdoğan ve partisinin korkusu MHP'dir. Çünkü MHP gelirse haram lokma yiyenler hesaba çekilecektir; hırsızların, hainlerin, teröristlerin defteri dürülecektir" dedi.

Antalya'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk olarak Serik ilçesine geçti. Burada Bahçeli için kırmızı halı serildi. Bahçeli'yi çok sayıda partili karşıladı. Belediye binası girişinde Devlet Bahçeli'ye Serik Belediye Spor Kulübü sporcuları tekvando gösterisi yaptı. Bahçeli, ardından Serik Belediye Başkanı Mehmet Habal'ı makamında ziyaret etti. Bahçeli ve beraberindekiler, daha sonra yürüyerek Serik Belediyesi Hizmet Binası ve Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreninin yapılacağı alana geçti. nbsp;
nbsp; nbsp; nbsp;
nbsp; "HIRSIZLARIN, HAİNLERİN, TERÖRİSTLERİN DEFTERİ DÜRÜLECEK" nbsp;
nbsp; "AKP zihniyeti, bizi yerel yönetimlerde sıkıştırmaya ve etrafımızı sarmaya cüret etmektedir" diyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ama yolsuzluk batağında 9.5 yıldır saplanıp kalan AKP'nin, Allah'ın izniyle buna gücü yetmeyecektir. Başbakan Erdoğan ve partisinin korkusu MHP'dir. Endişesi ve kabusu MHP'dir. Çünkü MHP gelirse haram lokma yiyenler hesaba çekilecektir; hırsızların, hainlerin, teröristlerin defteri dürülecektir. Bölünme konusunda neredeyse yabancılara söz veren iktidarın yakasından tutulacaktır. MHP gelirse; federasyoncular, ikinci cumhuriyetçiler, İmralı takaları, Kandil akbabaları, sözde Kürt sorunu icatçıları mutlaka hesaba çekilecektir. Türk'e diş bileyenler bunun diyetini vereceklerdir. Türkmen'i, yörüğü görmezden gelen vicdanı kirlenmişler yaptıklarını ödemek durumunda kalacaklardır. Türkiye'yi bölmeye çalışan, Türk milletini ayırmaya ve düşman kamplara seferber etmeyi aklından geçirenler şaşırıp felç olacaklardır. nbsp;Allah iktidar olmayı bize nasip ederse her şeyin en güzelini inşallah sizlerle buluşturacağız."

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...