Bahçeli çok kızdı: Edepsizliktir, hakarettir!

Bahçeli çok kızdı: Edepsizliktir, hakarettir!

Politika Haberleri

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Meral Akşener sorusuna çok kızdı: Akşener, Akşener vardır demek edepsizliktir. Partiye hakarettir...

"Meclis Başkanı adayı olarak için İhsanoğlu'nun veya Meral Akşener'in adı söyleniyor?" şeklindeki soruya sert tepki gösteren Bahçeli, "Sanırım Akşener kaybetti" dedi.
nbsp;
Bahçeli Meclis Başkanlığı seçimiyle ilgili şöyle konuştu: Meclis Başkanlığı için bizim çok tasvip ettiğimiz bir şahıs olursa buna tavrımız farklı olur. Böyle bir kişi olmadığı takdirde diğer partilerin çıkarttığı adaylar yerine kendi adayımızı çıkartırız, oylamaya öyle gireriz. O Twitter'daki isimler şansını kaybedenlerdir. (Meral Akşener'in ismi geçiyor ama...sorusu üzerine) Öyle şey olmaz. Ben bu kadar net ifade ediyorum. MHP'de baştan sona he p Meral Akşener, Meral Akşener vardır demek edepsizliktir, partiye hakarettir. Şimdi 53'tük 80 olduk. Kim bilir içlerinde ne cevherler var. Zannediyorum başkanvekilliğini de kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...