Bahçeli: CHP'yi geçtik

Bahçeli: CHP'yi geçtik

Politika Haberleri

MHP lideri, MYK toplantısında partililere çözüm süreci sonrası yapılan anketi gösterdi. Ankete göre, MHP'nin oy oranı %21.2, CHP'nin ise %20.8... Devlet Bahçeli'nin, asıl hedeflerinin AK Parti'yi geçmek olduğunu söylediği öne sürüldü.

nbsp;MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oy oranında CHP'yi geçtiklerini söyledi. Bahçeli dün, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, son oy oranlarını gösteren bir anketin sonucunu gösterdi. Bahçeli'nin açıkladığı ankete göre AK Parti'nin oy oranı yüzde 45, MHP'nin yüzde 21.2, CHP'nin ise yüzde 20.8. Son anketlerde yüzde 7'nin altında oy alan BDP ise MHP anketinde yüzde 7.9. Anketin sonuçlarını yorumlayan Bahçeli "Bütün veriler gösteriyor ki, bundan sonra mücadele AKP ile bizim aramızda olacak" dedi. Bahçeli ayrıca, "Bizi sokağa çekemezler, mücadelemizi meydanlarda demokratik yollarla sürdüreceğiz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...