Bahçeli: Cesaretiniz varsa Kobani'ye gidin

Bahçeli: Cesaretiniz varsa Kobani'ye gidin

Politika Haberleri

Yeni yasama yılın ilk grup toplantısında partililere seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeminde Kobani kuşatması sonrası çıkan olaylar vardı.

Zulümden şikâyet edenlerin zulüm yaptıklarını belirten Bahçeli, "Şiddetten yakınanlar şiddette sınır tanımamıştır. Kobani için ağlayanlar, Türkiye'ye ölüm saçmıştır. Çünkü bunların asıl meseleleri Kobani değildir" dedi. Olaylarda iki polisin şehit olduğunu hatırlatan Bahçeli, "Soruyorum, emniyet görevlilerinin şehit düşmesi IŞİD terörünü durdurmuş mudur? Geçtiğimiz hafta Gaziantep'te dört kişinin hayatına mal olan hadiseler esnasında evinde yemek yerken bedenine kurşun isabet eden Sevgi Ahcı'nın vefatı, Kobani'deki karanlığı bitirmiş midir?" ifadelerini kullandı. Şiddete karışan protestoculara seslenen muhalefet lideri, "İstanbul'da bağırmak kolaydır, Diyarbakır'da masumlara korku salmak maliyetsizdir; Kendinize güveniyorsanız, yüreğiniz yetiyorsa IŞİD'in karşısına çıkın da görelim" diye konuştu. Kobani için tezkere isteyen CHP'yi de eleştiren Devlet Bahçeli, bunu 'yüzsüzlüğün doruğu' olarak nitelendirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...