Aytaç Durak'tan adaylık açıklaması

Aytaç Durak'tan adaylık açıklaması

Politika Haberleri

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, yerel seçimlerle ilgili yaptırdığı kamuoyu araştırmalarına göre hareket edeceğini belirtti.

Yazılı bir açıklama yapan Durak, MHP Adayı Hüseyin Sözlü ve şahsı ile ilgili kamuoyuna bazı yanlış bilgiler sızdırıldığını aktardı. Kaynağını bilmediği 'Aytaç Durak beni destekliyor, Veliahdım Sözlü'dür, Hüseyin Sözlü'yü kazandıramazsam gözüm açık gider" gibi internet ortamında dolaşan sözlerin kendisine ait olmadığını belirten Aytaç Durak açıklamasında, "6 ay kadar önce Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu toplantısında 'Sözlü'yü severim, başarılar diliyorum. Burhanettin Kocamaz, Mete Aslan, Hüseyin Sözlü bölgemizin başarılı ilçe belediye başkanlarındandır.' sözümü her zaman olduğu gibi tekrarlamıştım. Ayrıca, '6 ay sonra kamuoyu araştırması yaptırırım. Eğer, MHP'nin Sözlü ile Adana'da seçimi kazanamayacağını görürsem, hemşerilerimin çiğnenen demokratik haklarının geri alınması için gerekeni yaparım.' demiştim. Bu doğrultuda, bugünlerde kamuoyu araştırması yaptırmamın ana nedeni de budur." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...