Aydın: MHP'yi doğru kurgulamaya çalışıyoruz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Aydın: MHP'yi doğru kurgulamaya çalışıyoruz

POLİTİKA Haberleri  / AA

Eski MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "Türk milletinin önüne bir vizyon koyarak, siyasette bir şey yapma isteğini karşılama adına MHP'yi doğru kurgulamaya çalışıyoruz" dedi.

Aydın, Kayseri'de bir düğün salonunda partililerle bir araya geldi. Burada konuşan Aydın, MHP'ye bir gelecek oluşturmaya çalıştıklarını ifade ederek, partide bir değişiklik öngörülüyorsa bunun sağlam bir zeminde yapılması gerektiğini, bunun için çaba gösterdiklerini vurguladı.

Hareketin bütün temel dinamiklerini işin içine katarak hem MHP'ye hem de Türkiye'ye bir gelecek vizyonu oluşturmaya çalıştıklarını belirten Aydın, şunları söyledi:

"Ankara'da, İstanbul'da oluşturduğumuz gruplar var, onlar çalışıyor. Türk milletinin önüne bir vizyon koyarak, siyasette bir şey yapma isteğini karşılama adına MHP'yi doğru kurgulamaya çalışıyoruz. MHP, iktidar alternatifi bir parti. AKP'nin en ciddi rakibi. Aynı alana hitap ediyorlar. Doğru yere konumlanmış, meramını anlatabilen, halka ulaşabilecek araçlarını oluşturmuş bir Milliyetçi Hareket Partisi'nin, siyaseten büyük bir bıkkınlık içinde olan, kerhen AKP'ye oy vermek durumunda kalan milyonlarca insanın toplanma merkezi olabileceğini düşünüyoruz. Dolayısıyla MHP'yi çekim merkezi haline getirebilecek alarm sistemi kurduk. Alarma geçtik. Artık herkesin elini taşın altına koymasını istiyoruz"

Aydın, MHP'nin sözü olan, sözünün gereğini halka ulaştıran, dinamik, canlı, adındaki gibi hareketli bir parti haline gelebilmesinin kurgusunu yaptıklarının altını çizdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...