Arınç'tan cemaat açıklaması

Arınç'tan cemaat açıklaması

Politika Haberleri

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Arınç, bir gazetecinin sorusuna ilginç yanıt verdi.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Bülent Arınç, bir gazetecinin sorusuna ilginç yanıt verdi. Arınç gazetecinin sorusu karşısında şunları söyledi; Bu kadar sözden sonra siz cemaati mi kastediyorsanız derseniz zikriniz ve fikriniz ortada demektir. Biz fitnenin söndürülmesi noktasındayız. Bu işin ne kadar doğru olduğu ortadadır. nbsp;Cemaat temiz olduğunu, Türkiye'ye hizmetler yaptığını ve başındaki insana olan sevgimizin büyüklüğünü her yerde söylemişiz.Eğer bir alçaklık sözkonusu ise bu alçaklığı onlara hamletmek bence çok büyük bir yanılgı olur. Bunu bana sorarsanız ben incinirim. nbsp;Bu sözlerimle cemaati hedef aldığım anlaşılamaz. Onlar kendilerini hedef yaparlarsa bunu bilemeyiz. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...