Arınç, 'Hesabı olan hesabını verecek'

/ Kaynak: AA
Arınç, 'Hesabı olan hesabını verecek'

Politika Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstanbul merkezli operasyona ilişkin, "Alnımız açıktır, başımız diktir, hesabı olan da hesabını verecektir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstanbul merkezli operasyona ilişkin, "Alnımız açıktır, başımız diktir, hesabı olan da hesabını verecektir" dedi. nbsp;Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstanbul merkezli operasyona ilişkin "İlahi adalet, elbette tecelli eder ama bugünkü yargı önünde de mevcut iddia ve ithamların ne kadar geçerli olduğunu ancak bir mahkeme kararıyla görebileceğiz. Dolayısıyla şimdiden herkesi suçlu kabul etmek, hatta bunun daha ötesinde farklı ithamlarda bulunmak, bunun için gayri meşru birtakım yolları kullanmaya tevessül etmek çirkin olan budur. Alnımız açıktır, başımız diktir, hesabı olan da hesabını verecektir" dedi.
Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...