ANAP'lı eski vekilin oğlu AK Parti'den aday oldu

/ Kaynak: İHA
ANAP'lı eski vekilin oğlu AK Parti'den aday oldu

Politika Haberleri  / İHA

Vefat eden 17. dönem milletvekili Mehmet Özdemir'in oğlu Murat Özdemir, AK Parti Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti'de milletvekili aday adayları açıklamaları devam ediyor. AK Parti Elazığ Milletvekili aday adaylığını açıklayan Anavatan Partisi 17. dönem milletvekili Mehmet Özdemir'in oğlu iş adamı Murat Özdemir parti il binasında düzenlediği basın toplantısında adaylığı ile ilgili bilgi verdi. 1978 yılında Ankara'da doğan, üniversite eğitimini Çankırı'da İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İngilizce işletme bölümünde tamamladığını belirten iş adamı Murat Özdemir, "Sonra ticarete atıldım. Endüstriyel tesislerde doğalgaz dönüşüm işi yaptık. Bir çok büyük firmanın enerji danışmanlığını yaptım. Yabancı firmaların yurt içi temsilciliklerini yaptık. Onların Türkiye'deki danışmanlığını üstlendim. Şimdi de Allah'a çok şükür ithalat-ihracatla uğraşıyorum" dedi.

Kendisinin neden Elazığ'da olduğunu da açıklayan Özdemir, şunları söyledi: "Hizmet için gelene hizmet için ölene ve vuslata doğduğu topraklarda hademe olarak erene ne mutlu ki Elazığ'ı bir ev içindekileri bir aile olarak görme hüneri gösterene derdi rahmetli babam. Mehmet Özdemir'in oğlu olarak dünyaya gelmek ve onun bu sözüyle mayalanıp büyümek. Kendinden önce umumu düşünüp umumun mutluluğuyla mutlu olup onların huzurlarıyla huzurlanmaktır hüner. İşte hademe olmak budur. İşte halka hizmet hakka hizmet bilmek budur. Allah için ve hadis-i kutsi için emaneti ehline vermenin önemine Elazığlı kardeşlerim gibi bende vakıfım. Bunu bilen biri olan ve benimde bu yolda ilhamım ve rehberim merhum babam ile biz bu sınavı verdik. Geçen süre bize gösterdi ki Elazığlı kardeşlerimiz bizden razı. Nacizane bizler de sizlerden razıyız. İnşallah, Allah hepimizden razıdır. Şimdi niyetim odur ki bir kez daha hademeniz olmaya derdinizle dertlenip huzurunuzla huzurlanmaya talibim."

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...