Altılı masada 'aday çıkmazı' Bir gönderme de İYİ Parti'li Türkkan'dan

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Altılı masada 'aday çıkmazı' Bir gönderme de İYİ Parti'li Türkkan'dan

POLİTİKA Haberleri

Altılı masada aday bilinmezi, 12. toplantıda da çözülemedi. Muhalefete yakın medyada Kemal Kılıçdaroğlu ismi yükselse de İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ikna edilememesi sonucu ipler gerildi. İYİ Parti'li isimlerden toplantı sonrası art arda göndermeler geldi. Son olarak Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, gönderme niteliğinde bir paylaşım yaptı. Türkkan paylaşımında, "Kötülüğün galip gelmesi için gereken tek şey İYİ’lerin hiçbir şey yapmamasıdır." ifadesine yer verdi.

Altılı masa ortakları, Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için geçtiğimiz gün 12'nci kez toplandı. Beklenenin aksine toplantıdan yine isim çıkmazken muhalefet partileri, pazartesi günü yeniden görüşmeye karar verdiklerini açıkladı. Masadaki anlaşmazlığın nedeninin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmaması olduğu iddia edildi.  İYİ Partili isimlerden söz konusu iddiaları doğrular nitelikte paylaşımlar geldi.  

TOPLANTI SORNASI PES PEŞE GÖNDERME

İYİ Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda "Biz bu kutlu yola çıkarken sadece ve sadece milletimize söz verdik, güvendik. And olsun şart olsun milletimizi yanıltmayacağız. Milletimiz ne derse o." ve "Millet beşten büyüktür." şeklinde ifadelere yer verdi. Dikbayır, gelen tepkilerden dakikalar sonra "Millet beşten büyüktür." paylaşımını kaldırdı.

Altılı masada 'aday çıkmazı' Bir gönderme de İYİ Parti'li Türkkan'dan
Dikbayır'ın ardından İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da gönderme niteliğinde bir paylaşım yaptı. Türkkan, paylaşımında "Kötülüğün galip gelmesi için gereken tek şey İYİ’lerin hiçbir şey yapmamasıdır." ifadesine yer verdi.

Altılı masada 'aday çıkmazı' Bir gönderme de İYİ Parti'li Türkkan'dan

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...