Alperenlerin AK Partiye desteği büyüyor

/ Kaynak: İHA
Alperenlerin AK Partiye desteği büyüyor

POLİTİKA Haberleri  / İHA

1 Kasım seçimleri öncesinde Akhisar'a giden Özdağ, Alperenler tarafından “Davanız bizim davamızdır” sloganlarıyla karşılandı.

Alperenlerin 1 Kasım seçimleri öncesinde AK Parti'ye destekleri artarak devam ediyor. Akhisar Alperenlerinin önde gelen isimlerinden biri olan Vedat Başteke, konuyla ilgili yaptığı açıklamada son süreçte yaşanan terör olaylarından sonra konunun parti meselesinden çıkarak milli dava meselesine dönüştüğünü ve bu dava yolunda Alperenler olarak AK Parti'ye desteklerini sunacaklarını ifade etti.
Devletin ve milletin bekası için 1 Kasım seçimlerinde iktidar ve istikrar partisi olan AK Parti'ye desteklerini sunacaklarını belirten Başteke, “Şu anda bu destek sadece kısıtlı sayıdaki bir gruptan değil Şehit Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun yolundan giden arkadaşların yüzde 90'ına varan bir destektir. Özünde Büyük Birlik Partisi bir birlik hareketidir. Bu bir politik söylem değildir. Davamız şu anda bize bunu göstermektedir ve bu nedenle 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye destek kararını almış bulunmaktayız” şeklinde konuştu.
Manisa Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ercan Çetinkaya da dernek olarak 1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti'ye destek vereceklerini söyledi. Çetinkaya, “Bilindiği gibi 17-25 Aralık mevzusundan sonra Büyük Birlik Partisi'nde hepimizin bildiği paralel yapı bizim tarlalarımızı sürmüştü ama biz bunun farkında değildik. O süreçten sonra bu tarlaların sürüldüğüne kanaat getirdik ve bizleri yavaş yavaş fikir beyan edenlere hain gibi ithamlarda bulundular. Süreç 7 Haziran itibariyle çok farklı bir duruma geldi. Bir tarafta paralel yapı, bir tarafta Vatan hainleri bir tarafta Marksist, Leninist, ateist gruplar bir tarafta da bizim inancımızı taşıyan Muhsin Başkanın cezaevi arkadaşı, silah arkadaşı tabiri caizse Ülkücü hareketin tozunu yutmuş reisimiz, ağabeyimiz Selçuk Özdağ ve AK Parti kadroları” dedi. 

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...