Aliyev, Erdoğan'ı arayarak Soçi'deki görüşmenin detaylarını anlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aliyev, Erdoğan'ı arayarak Soçi'deki görüşmenin detaylarını anlattı

POLİTİKA Haberleri

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile Rusya’nın Soçi kentinde yaptığı görüşmeye ilişkin bilgi verdi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonda görüşmesi gerçekleştirdiği ifade edildi.  Aliyev’in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile Rusya’nın Soçi kentinde 31 Ekim’de yaptığı görüşmeye ilişkin bilgi verdiği aktarıldı. 

TOGG'UN SERİ ÜRETİME BAŞLAMASINDAN DOLAYI ERDOĞAN’I TEBRİK ETTİ

Aliyev’in, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (Togg) seri üretime başlaması münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tebrik ettiği ve bunun Türk sanayisinin yeni bir başarısı olduğunu ifade ettiği belirtildi. Telefon görüşmesi sırasında Azerbaycan ile Türkiye arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin çeşitli yönleri hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu da aktarıldı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...