Akşener ikna edemiyor, İyi Parti'de adaylık krizi sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Akşener ikna edemiyor, İyi Parti'de adaylık krizi sürüyor

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İyi Parti, kendisini ispat edecek bir oy oranı alarak alternatif parti konumuna gelmeyi planlarken, İstanbul ve Ankara’da da iddialı isimlerle sahaya inmek istiyor.

FERHAT EKİNCİ'NİN HABERİ - Genel Başkan Meral Akşener’in, İstanbul ve Ankara için genel merkezdeki bilindik isimleri aday göstermek istediği ve oy oranını bu şekilde artırabileceğine inandığı belirtiliyor. Ancak bu plan devreye sokulamıyor. İstanbul’a Buğra Kavuncu, Ankara’ya Kürşad Zorlu’yu düşünen Akşenir’in bu isimleri ikna etmekte zorlandığı bildiriliyor Adayların, ‘hatırı sayılır oy’ alamama endişesi ile adaylığı kabul etmekte çekinceli kaldıkları iddia ediliyor. Bazı illerde de adaylar netleşmeye başladı. Adana için merhum Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş Taş’ın, Balıkesir’de Turhan Çömez’in, Hatay’da Gökhan Zan’ın, Mersin’de Burhanettin Kocamaz’ın, Muğla’da ise Metin Ergun’un aday gösterileceği konuşuluyor.    

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...