AK Partiye büyük katılım!

/ Kaynak: AA
AK Partiye büyük katılım!

POLİTİKA Haberleri  / AA

150 Büyük Birlik Partisi yönetici ve üyeleri AK Partiye katıldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir eski İl Başkanı Ali Cihangir Ekici, "BBP ve Alperen Ocaklarına gönül vermiş arkadaşlarımızın Merhum Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını verdiği bu davayı, AK Parti çatısı altında daha ileriye taşıma imkanımız olacağına inanıyorum" ifadesini kullandı. Ekici, yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Buca mitinginin ardından, BBP eski Meclis Üyesi Cebrail Tümer, BBP eski MKYK Üyesi Mustafa Aysal, Alperen Ocakları İzmir Eski İl Başkanı Yusuf Yavuz, Manisa Alperen Ocakları Başkanı Ercan Çetinkaya ile Yalova Alperen Ocakları Başkanı Kürşat Ayhan'ın da aralarında bulunduğu 150 BBP'li yönetici ve üyenin AK Parti saflarına katılarak, parti rozetlerini taktığını bildirdi.


Türkiye'nin üzerinde çok büyük oyunlar oynandığını belirten Ekici, "Biz dört cepheden bu saldırıyı gördük. Biliyoruz da. Bütün sağduyu sahibi herkes görebiliyor. BBP ve Alperen Ocakları'na gönül vermiş arkadaşlarımızı, 1 Kasım'daki seçimlerde memleketimizin çıkarları doğrultusunda AK Parti çatısı altında birleşmeye davet ediyorum" ifadesini kullandı. Ekici, ülke üzerindeki kara bulutları savuşturmak için AK Parti'ye katıldıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti: "BBP ve Alperen Ocaklarına gönül vermiş arkadaşlarımızın Merhum Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını verdiği bu davayı, AK Parti çatısı altında daha ileriye taşıma imkanımız olacağına inanıyorum. Biz Muhsin Beyden aldığımız siyasi ahlakı, aynen AK Parti'de de uygulayacağız. AK Parti ile güç birliği yapmayı taahhüt ettik. Bizleri AK Parti saflarında birleştirmede daha önce eski BBP Genel Başkan Yardımcısı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın katkıları oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'na bize kucak açtığı ve davetimizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz."

POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...