İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 22. yıl paylaşımı! AK Parti'nin ulaştığı hedefleri tek tek sıraladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 22. yıl paylaşımı! AK Parti'nin ulaştığı hedefleri tek tek sıraladı

POLİTİKA Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümünü kutladı. Yerlikaya'nın, "Ülkemizde hukukun üstünlüğü hakim olsun, vesayet sistemleri ortadan kalksın, üretim artsın, yerli ve milli teknoloji hamlesiyle tam bağımsız Türkiye ülküsü vatan toprağının dört bir yanında yankılansın... İşte bu hedeflerle AK Parti dünya siyasetinde de bir yıldız gibi parladı" ifadeleri dikkat çekti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümünü kutladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti'nin 22 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türk siyasi hayatında yepyeni bir sayfa açıldığını belirtti.

Ali Yerlikaya "Aydınlığa açık, karanlığa kapalı" inancıyla çıktıkları siyasi yolda kapatma davası, 15 Temmuz darbe girişimi gibi birçok badirenin atlatıldığını da ifade etti. Yerlikaya'nın AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümünü sebebiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle; 

"AK PARTİ DÜNYA SİYASETİNDE BİR YILDIZ GİBİ PARLADI"

"Ülkemizde hukukun üstünlüğü hakim olsun, vesayet sistemleri ortadan kalksın, üretim artsın, yerli ve milli teknoloji hamlesiyle tam bağımsız Türkiye ülküsü vatan toprağının dört bir yanında yankılansın... İşte bu hedeflerle AK Parti dünya siyasetinde de bir yıldız gibi parladı. Girdiği her seçimde halkın büyük teveccühünü kazanan AK Partimiz şimdi Türkiye Yüzyılı'nı inşa sürecinde. Milletiyle yine el ele, omuz omuza. Nice 22 yıllara. AK Parti demek Türkiye demek, AK Parti demek Türkiye'nin huzuru demek."

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1691010938097324032

AK PARTİ'NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ NE ZAMAN KUTLANACAK?

Öte yandan AK Parti'de 22. kuruluş yıl dönümü 24 Ağustos'ta yapılacak programla kutlanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, program kapsamında düzenlenecek Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı vesilesiyle partililerle bir araya gelecek.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...