AK Parti’nin kamp programı belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
AK Parti’nin kamp programı belli oldu

POLİTİKA Haberleri  / İHA

AK Parti, 8-10 Ocak tarihlerinde Afyonkarahisar’da kampa girecek. Kampta, dış politika, terörle mücadele, hükümetin önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği reformlar olmak üzere pek çok konu ele alınacak.

AK Parti, 8-10 Ocak tarihlerinde Afyonkarahisar’da kampa girecek. Partinin, 24’üncü İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 8 Ocak’ta başlayacak ve 10 Ocak’ta sona erecek. Kampın açış konuşmasını 9 Ocak’ta yapacak olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplantıya ikinci kez Başkanlık etmiş olacak. Toplantıya, 26. dönemde Meclis’te yer alan milletvekilleri, partinin kurucu üyeleri, Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri eşleriyle birlikte katılacak.

Başbakan Davutoğlu, toplantıya katılan vekilleri dinleyerek, talepleri değerlendirecek. Cuma akşamından itibaren kampa girişler olacak, cumartesi ve pazar günlerinde yoğun bir kamp programı olacak. Kampta, dış politika, terörle mücadele, hükümetin önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği reformlar olmak üzere aynı anda değişik salonlarda brifingler verilecek. Milletvekilleri, değişik salonlarda düzenlenen toplantılardan istediklerine katılarak Bakanlar ve Genel Başkan Yardımcılarıyla karşılıklı olarak konuları değerlendirecekler.

Pazar günü, Başbakan Davutoğlu hükümet üyeleriyle birlikte milletvekillerinin sorularının cevaplandırdığı oturuma başkanlık edecek. Kamp, 10 Ocak Pazar günü Başbakan Davutoğlu’nun kapanış konuşmasıyla sona erecek.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...