AK Parti'nin 12. kuruluş yıldönümü

/ Kaynak: İHA
AK Parti'nin 12. kuruluş yıldönümü

Politika Haberleri  / İHA

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti'nin 12. kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Türkiye'nin siyasi, ekonomik ve sosyal yönden kriz üstüne kriz yaşadığı, kavramların içinin boşaltılıp değerlerin yıpratıldığı, ümitlerin karardığı bir dönemde, 14 Ağustos 2001 tarihinde, milletin istediği ve özlediği gibi bir siyaset yapmak gayesiyle, yeni ve taze bir anlayışla, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkanlığında Adalet ve Kalkınma Partisi kurulduğunu belirtti. AK Parti'nin 'hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek, başından beri toplumsal taleplerle doğru ve düzgün bir ilişki kurduğunu söyleyen Alparslan, bu bakımdan daha kurulmadan ve kurulduğu günden beri yapılan tüm kamuoyu yoklamalarında birinci parti olduğunu ifade etti. Başından beri yapılması mümkün olmayan şeyler için halka boş vaatlerde bulunmamak, AK Parti'nin ayırt edici özelliklerinden biridir.AK Parti iktidarında, 'Yol Medeniyettir' anlayışıyla duble yolların yapılması başta olmak üzere Türkiye'nin ulaşım sorununun çözüldüğüne dikkati çeken Alparslan, "Önce sağlık ve insan gibi yaşamak' düşüncesiyle sağlıkta dönüşüm gerçekleşmiş ve insanımız bu anlamda hak ettiği değere kavuşmuştur. 'Eğitim temel dinamiğimizdir' diyerek eğitim ve öğretimde nitelikli adımlar atılmıştır. Çocuklarımızın geleceğe hazırlanması için maddi-manevi, teknolojik her türlü imkanlar oluşturulmaya çalışılmaktadır. Kentsel dönüşümlerle daha kaliteli yaşam ortamları meydana getirilmektedir. AK belediyecilik anlayışı hizmette sınır tanınmamaktadır" dedi.
Alparslan, mesajında şunları kaydetti: "AK Parti sevginin, saygının, itibarın, birlik ve beraberliğin adresidir. Milleti kucaklayan, millete hizmet yolunda ilerleyen kocaman bir ailedir. Tüm bunlar bizim sorumluluğumuzu artırmaktadır. Rehavete kapılmadan daha fazla çalışmamız ve performansımızı arttırmamız gerektiğini hatırlatmaktadır. AK Parti'yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. 14 Ağustos Partimizin 12. kuruluş yıl dönümünün Teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren Aziz Milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum. Nice başarılı, sevgi dolu aydınlık yıllara."

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...