AK Partili Oktay Saral'dan 'yumruk' açıklaması

AK Partili Oktay Saral'dan 'yumruk' açıklaması

Politika Haberleri

Meclis'te çıkan kavgada CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a yumruk atan AK Parti milletvekili Oktay Saral, olayla ilgili ilk kez konuştu.

Meclis'te çıkan kavgada AK Parti milletvekili Oktay Saral, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a yumruk attı. Olay sonrası Tezcan, hastaneye gitti. nbsp;Oktay Saral ise olayla ilgili ilginç sözler söyledi. Yaşanan olayın ardından Meclis Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ın yumruk atması sebebiyle iç tüzük gereği kınama cezası verilmesi gerektiğini söyledi. Saral, savunma yapmayacağı belirtildi. Oylamada Saral'a kınama cezası çıktı.
Star Ana Haber Bülteni'nde canlı yayına katılan Saral özetle şunları söyledi:
"Parlamentoya gelmeden önce çocukluğum da dahil hiçbir kavgaya karışmamış bir insanım. Bu hoş bir olay değildi. Zaten Meclis gereğini yaptı. Ben de yaptığımdan çok memnum olmadım ama insanı insan olma sıfatından çıkaran hakaretler, ithamlar var. İnsanın bir eşref saati oluyor ve duygularına yenik düşüyor."AK Partili Oktay Saral'dan 'yumruk' açıklamasıAK Partili Oktay Saral'dan 'yumruk' açıklamasıAK Partili Oktay Saral'dan 'yumruk' açıklamasıAK Partili Oktay Saral'dan 'yumruk' açıklamasıAK Partili Oktay Saral'dan 'yumruk' açıklamasıAK Partili Oktay Saral'dan 'yumruk' açıklamasıAK Partili Oktay Saral'dan 'yumruk' açıklamasıAK Partili Oktay Saral'dan 'yumruk' açıklaması

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...