AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'nun 'AFAD' göndermesine tepki: Yadırgamıyoruz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'nun 'AFAD' göndermesine tepki: Yadırgamıyoruz

POLİTİKA Haberleri

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, AFAD'ın Ankara'daki merkezinde çıkan küçük çaplı yangınla ilgili hükümete sosyal medya hesabından göndermede bulundu. AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na cevap gecikmedi.

AFAD, Ankara'daki merkezinde çıkan yangınla ilgili "Bugün saat 05:00 sıralarında Başkanlığımızın tadilat çalışmalarının devam ettiği ek binada kırtasiye ve günlük dosyaların bulunduğu idari büroda küçük çaplı bir yangın çıkmış, yangın tüpleri ve yapılan müdahaleyle kısa sürede söndürülmüştür." açıklamasında bulundu.

KILIÇDAROĞLU GÖNDERME YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yangın haberi için, "Belgeleri yakalım derken, binaları da yakmayın lütfen:)" yorumunu yaptı.

AK PARTİ'DEN TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'na tepki geldi.

Dağ, paylaşımında "AFAD’ın ek hizmet binasında çıkan ufak çaplı yangın, hızlıca söndürülmüştür. Siz yarıda kesilen görüntülü konuşmayı teknoloji zannettiğiniz için devletin kurumsal hafızasının yıllardır dijital ortamda depolandığından haberdar olmamanızı yadırgamıyoruz." dedi.

AK Partili Dağ'dan Kılıçdaroğlu'nun 'AFAD' göndermesine tepki: Yadırgamıyoruz

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...