AK Partili Dağ'dan HDP'li Baki'nin polise yönelik skandal sözlerine sert tepki

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Partili Dağ'dan HDP'li Baki'nin polise yönelik skandal sözlerine sert tepki

POLİTİKA Haberleri

HDP İstanbul Milletvekili Özgül Saki'nin polise yönelik 'işgalci kuvvetler' sözlerine tepki gösteren AK Parti Dağ, " Bu yapılan millete vekalet değil ihanettir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, HDP İstanbul Milletvekili Özgül Saki’nin polis ekiplerine ‘işgalci kuvvetler’ demesine tepki göstererek, “Değerlerimize düşmanlığı 'onur' zanneden bu zevatlara fırsat vermeyeceğiz. Bu yapılan millete vekalet değil ihanettir" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

AK Partili Dağ, HDP'li Saki’nin polis ekiplerine yönelik sözlerine tepki gösterdi. Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sert ifadelere başvurdu.

"BU ZEVATLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

Dağ şunları söyledi;

“Adeta toplumsal düzeyde ahlaki tahribatı kendisine görev edinmiş gibi davranan HDP’li vekil, sapkınların yasadışı gösterisinde başı çekmiş ve emniyet güçlerimize hakaret etmiş. Değerlerimize düşmanlığı 'onur' zanneden bu zevatlara fırsat vermeyeceğiz. Bu yapılan millete vekalet değil ihanettir.”

Kaynak: Haber Merkezi

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...