AK Parti'li Çetin'den "yerel seçim" açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti'li Çetin'den "yerel seçim" açıklaması

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den "yerel seçim"lerle ilgili "İddialıyız" açıklaması geldi. "Vatandaşların taleplerine duyarsız kalmadan en güçlü adaylarla seçime gideceğiz" diyen Çetin ekledi: Büyükşehirde kaybolan yılları telafi etmek istiyoruz...

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, yönetim kurulu üyeleri Ali Bulut ve Fahrettin Kayan ile Anadolu Ajansı Antalya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette yerel seçimlere ilişkin değerlendirmede bulunan Çetin, mayısta yapılan genel seçimlerin ardından gelecek yıl yapılması planlanan yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Her zaman seçime hazır bir parti olduklarını dile getiren Çetin, 21 yıldır vatandaşın teveccühünü alarak iktidarda kalan bir parti olduklarınının altını çizdi. Daima hizmet üreten, vatandaşın karşısına projelerle çıkan ve bugüne kadar verdiği her sözü yerine getiren bir iktidarın mensubu olduklarını belirten Çetin, vatandaşı dinleyerek seçim stratejilerini belirlediklerini kaydetti.

"SEÇİMDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE 19 İLÇENİN TAMAMINI ALMAK İSTİYORUZ"

"Tabanı dinleyerek, mahalle mahalle, ilçe ilçe ihtiyaçları değerlendirerek, partimizin misyonuna uygun vizyon sahibi adaylarla seçime gideceğiz" ifadelerini kullandı. 

"Vatandaşlarımızla bir aradayız, talepleri neler, mevcut belediyelerden ihtiyaçlarına cevap alabilmişler mi, nasıl bir aday görmek istiyorlar. İddialıyız" diyen Çetin "büyükşehir ve tüm ilçe belediyelerine talibiz, kazanmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.

"BAZI TEŞKİLATLARDA BÜYÜK DEĞİŞİMLER YAŞANACAK"

İlçe teşkilatlarında ciddi değişimler yaşanacağını ifade eden Çetin, aday olmak isteyenlerin görevinden ayrılacağını ve bazı teşkilatlarda bayrak değişimlerinin yaşanacağını bildirdi.

"YAPILMASI GEREKENLERİ NOT EDİYORUZ"

Ali Çetin, gerek AK Parti'de gerekse muhalefetteki mevcut belediye başkanlarının eksilerini ve artılarını da analiz ettiklerini söyledi. Çetin, ilçelerde yapılması gereken projeleri not ettiğiklerini de ifade etti.

"4,5 YILDIR YAPILANLAR ORTADA..."

Büyükşehir belediyesi için de vatandaşın değişim istediğine işaret eden Çetin yerel seçimlerle ilgili sunları söyledi

"4,5 yıldır yapılanlar ya da yapılmayanlar ortada. Yaptığımız hizmetlerin üstüne yenisi konulamadı. Ulaşım başta olmak üzere her alanda sorun var. Tertemiz bıraktığımız Konyaaltı Sahili'ne bile sahip çıkılamadı...

"BÜYÜKŞEHİRLERDE KAYBOLAN YILLARI TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ"

Sorunlara kulak tıkayan bir büyükşehir belediyesi var. Vatandaşta da bir pişmanlık var, sahada bunu net bir şekilde gözlemliyoruz, 'Keşke oy vermeseydim' diyenleri duyuyoruz. Seçimde vatandaşın desteğini alıp, kaybolan yılları telafi etmek istiyoruz."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...