AK Parti'li Ahmet Aydın, 'CHP açıkça takiye yapıyor'

AK Parti'li Ahmet Aydın, 'CHP açıkça takiye yapıyor'

Politika Haberleri

CHP'nin seçim taktiğinde "Selamün aleyküm ve Allah'a ısmarladık" gibi ifadeleri kullanma kararı tartışma başlattı. AK Parti'li Ahmet Aydın, 'CHP açıkça takiye yapıyor' dedi.

Seçim taktiklerini yenileyen CHP, partililerden konuşmaya "Selamün aleyküm", diyerek başlamaları, evden ayrılırken de "Allaha ısmarladık", "Allaha emanet olun" ya da "Hayırlı günler" demelerini istemişti. CHP ayrıca, "Eve ayakkabı ile girmeyin. El sıkışırken canlı, alçakgönüllü ve kavrayıcı olun, gülümseyin.İnsanlara adları ile hitap edin" tavsiyesinde bulunmuştu.
Bu taktiği değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, "Keşke samimi olsalar. Düne kadar bu lafları söyleyenlere 'irtica geliyor' diyorlardı. CHP açıkça takiye yapıyor ama milletin karnı bunlara tok" tepkisini gösterdi. CHP'nin milletin değerleri ile barışık siyaset yapmasının sevindirici olacağını belirten Aydın, "Bu noktaya gelmeleri beni sevindirdi. Geçen ramazanda da bildiğim kadarıyla alkolden uzak durulması, ramazan çadırlarının ziyaret edilmesi şeklinde tavsiyelerin yer aldığı bir çalışmaları olmuştu. Bu tür şeylerin seçimden seçime olmaması, her zaman böyle davranmaları gerekir" diye konuştu. nbsp; nbsp;Yücel?Kayaoğlu ANKARA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...