AK Parti'den oy kullanacak seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti'den oy kullanacak seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği

POLİTİKA Haberleri

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da yaşamasına rağmen ikameti başka şehirlerde olan seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği verilecek.

Merakla beklenen 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da yaşamasına rağmen ikameti başka şehirlerde olan seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği verilecek. Başvurular, ilçe başkanlıklarına yapılabilecek.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, seçmenleri yakından ilgilendiren bir müjde paylaştı. Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde, tüm seçmenlerin oy hakkını kullanabilmesi için ücretsiz ulaşım desteği verileceği açıklandı.

İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“İstanbul'da yaşamasına rağmen resmi ikameti başka şehirde olan vatandaşlarımızın dikkatine; İstanbul'umuzda bulunduğunuz ilçenin 'İlçe Başkanlığına' başvurarak gidiş-dönüşlerinizi size sağlanacak otobüs ile ÜCRETSİZ bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.”  (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

AK Parti'den oy kullanacak seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...