AK Parti'den kilisede alkollü partiye sert tepki

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti'den kilisede alkollü partiye sert tepki
POLİTİKA Haberleri

Aziz Vukolos Kilisesi’nde parti düzenlenmesine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan tepki geldi. Hamza Dağ, 'Rum vatandaşlarımıza ve tüm İzmirlilere bir özür borcunuz bulunmaktadır' diyerek İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. Dağ, CHP'li siyasetçilerin geçmişte mabedlere gösterdikleri tutum nedeniyle bu gibi durumlarda üst düzey hassasiyet göstermeleri gerektiğini söyledi.

İzmir'deki Aziz Vukolos Kilisesi’nde kaydedilen görüntüler tepki çekti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kullanımında olan kilisedeki görüntülere AK Partili Hamza Dağ'dan tepki geldi.

Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin kullanımında olan Aziz Vukolos Kilisesi’ndeki görüntüler sadece şehrimizde bulunan Rum vatandaşlarımızı değil bizleri de rahatsız etmiştir. Hangi inançtan olursa olsun bu topraklarda bir mabede yönelik saygısızlık kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

'ÖZÜR BORCUNUZ VAR'

Bundan sonraki organizasyonlarda daha hassas olunması temennisinde bulunan Dağ, şunları kaydetti:

"İzmir Büyükşehir Belediyesi ve yöneticilerinin ortaya çıkan görüntülerden dolayı ülkemizde yaşayan Rum vatandaşlarımıza ve tüm İzmirlilere bir özür borcu bulunmaktadır. Geçmişte mabetlere dönük yaklaşımı nedeniyle toplum nezdinde sabıkalı olan CHP’nin her bir siyasetçisinin bu gibi durumlar için üst düzey hassasiyet göstermesi gerekmektedir. Değerleri görmezden gelmek, kitlelere ve topluma hakarettir."

https://twitter.com/avhamzadag/status/1677683809259585536

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...